Campings Drenthe

Campings Drenthe

Kamperen is genieten van het buitenleven. Kamperen is er altijd populair gebleven. Je staat met je tentje, caravan of camper midden in de natuur. Kamperen kan "back to basics" geen elektriciteit, geen uitgebreide keuken, geen moderne gemakken. Maar er zijn ook luxere mogelijkheden.

In een werkelijk fantastisch gebied ligt de grote en oergezellige Recreatiecentrum Zandpol. Nadat je je tent hebt opgeslagen kun je gaan zwemmen op de camping. Er is onder andere een kinderboerderij voor de kleintjes, een sportveld en midgetgolfbaan. De zomeravonden zijn bijzonder op de camping. Er wordt zeer veel georganiseerd zoals spooktochten, bingoavonden, karaoke- avonden, muziekavonden en nog veel meer. Je gaat van de camping af en je kunt beginnen met fietsen en wandelen. Kortom: een echte gezinscamping. Het adres is Stieltjeskanaal 14. Meer naar het noorden toe ligt een verrukkelijke camping en dat is Camping De Blauwe Lantaarn.

Het mooie van deze camping is dat je midden in de bossen kampeert dus je hebt veel privacy. Samen van de vakantie genieten doe je in de gezellige kantine, en daar zit ook een snackbar in. Voor de kleinste kinderen is er een speciaal kinderbadje. Natuurlijk is er ook een zwembad voor de grote kinderen en volwassen. Daar omheen ligt een mooie zonneweide. Uitleven kun je doen op het voetbalveld en op het volleybalveld. In de zomer is er een animatieteam en dat team organiseert allerlei gezellige activiteiten. Dus ook discoavonden en een heuse playbackshow. Deze camping ligt in een prachtig gebied. In de omgeving is genoeg te zien, te ondernemen en te bewonderen. Een camping om nooit meer te vergeten dus boek snel. Het adres is Wateren 5 in het dorpje Wateren. In het dorpje Zorgvlied ligt Camping Zonnekamp. Op de camping is voldoende actie. Buiten de camping word je getrakteerd op een prachtige natuur. In het hartje van de provincie ligt seniorencamping De koekoeksklok.

Het is een mini-camping maar je staanplaats is gigantisch groot. Het is natuurlijk een rustige camping en je kunt van hieruit overheerlijke wandelingen en fietstochtjes maken. De gezelligste camping van Drenthe is Camping Witterzomer. Ruim opgezet en van alle moderne gemakken voorzien. Het is een echte gezinscamping waar je een heerlijke vakantie zult krijgen. Het ouderwetse kamperen doe je op Camping Landgoed De Berenkuil. Vooral kleine kinderen zijn hier bijzonder welkom. Kamperen is hier kamperen zoals het vroeger werd gedaan, back to basics.

Offerte camping Drenthe? Klik hier