Vakantieparken Drenthe

Vakantieparken Drenthe

In een vakantiepark staan leuke en fijn ingerichte vakantiehuizen of bungalows. Deze zijn zo ingericht dat je bijna niks hoeft mee te nemen van thuis; vrijwel alles is aanwezig. Er zitten goede sanitaire voorzieningen in, een keuken met diverse apparatuur en een grote woonkamer met televisie. Slapen doe je op één van de slaapkamers en de bedden zijn uitnodigend om een voortreffelijke nachtrust door te brengen. Buiten het vakantiehuis heb je een terras met tuinmeubelen waar je in de avond kunt barbecuen. Omdat de huisjes behoorlijk ver van elkaar staan, heb je een schat aan privacy. Op het park zijn vele voorzieningen die het verblijf veraangenamen. Een zwembad, een restaurant, een gezellige bar en een groot café. Een vakantiehuis huren op een vakantiepark is een prima keuze!

Advertenties van onze partners

Vakantieparken in Drenthe

Een van de meest luxe vakantieparken van Drenthe is zonder twijfel het Hof van Saksen. Je lichaam en geest komen weer helemaal tot rust. Het vermaakaanbod is gigantisch te noemen. De omgeving van dit park is uitermate goed geschikt om lange wandel- en fietstochten te ondernemen. Moe maar voldaan ga je dan in de avond genieten van een drankje. Even later wordt het de hoogste tijd om aan te schuiven voor een meer dan voortreffelijke maaltijd. Een vakantiepark om echt nooit meer te vergeten. Inlichtingen kun je krijgen bij dit adres: Veldweg 22-24 in het dorpje Nooitgedacht. In het schilderachtige dorpje Borger ligt Bospark Lunsbergen. Jong en oud zullen met weemoed na de vakantie hier weggaan. Heerlijke wandelingen en spannende fietstochten maken. Wist je trouwens dat je hier de grootste hunebed kunt zien? Voor de kleine kinderen is er in de zomer een animatieteam aanwezig. Wil je sporten? Dat kan hier erg goed.

Er is een openluchtzwembad, er is een volleybalveld, een voetbalveld, je kunt tafeltennissen en nog veel meer. In de avond is een bezoek aan de gezellige bar hartstikke leuk. Voor de lege maag is de snackbar een uitkomst. Een klasse vakantiepark, zonder meer! n het natuurgebied Reestdal ligt het prachtige bungalowpark Het Nolderwoud. Dit park ligt in de gemeente Zuidwolde. Vooral voor de kleine kinderen is dit park bijzonder geschikt. Zij zullen zich vermaken in de amusementhal en in de natuurplas. Daarna kunnen zij zich naar hartenlust uitleven met crossen en verstoppertje spelen in de bossen. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders fijne fietstochten maken en heerlijke wandeltochten ondernemen. Een dagje uit kan goed in Meppel of in Hoogeveen. Uniek is de Engelse Tearoom waar je kunt genieten van heerlijke soorten thee en een echt Engels ontbijt. De bungalows zijn bijzonder comfortabel ingericht. Alles bij elkaar opgeteld is dit bungalowpark zeker de moeite waard om eens een vakantie door te brengen. In het pittoreske dorpje Aalden staat een heerlijk vakantiepark Aelderholt. Het park staat midden in de natuur en de rust en stilte komen je hier tegemoet. De bungalows liggen ver van elkaar dus veel privacy. De Huttenheugte is niet alleen bekend in Nederland. Vooral onze oosterburen hebben hier hun paradijsje gevonden.

Een levendig vakantiepark waar altijd wel wat te doen is. Midden in de provincie treft je Landgoed Het Grote Zand. Op het vakantiepark zul je jezelf nooit vervelen en buiten dit vakantiepark kun je genieten van het Drentse landschap. Uren en uren lang fietsen en wandelen door de natuur zonder veel mensen tegen te komen. Op de Drentse Hondsrug ligt het aangename vakantiepark Bungalowpark De Houtwal in het plaatsje Gasselte. Jouw vakantiehuis ligt op een groot stuk grond dus optimale privacy. De bungalows zijn royaal van opzet en van veel gemakken voorzien. Midden in de bossen, in Hoogersmilde, ligt het aantrekkelijke vakantiepark Het Drentse Wold. Echt tot rust komen doe je in je vrijstaande bungalow. Buiten het park kun je kilometers lang wandelen en fietsen.

Offerte vakantieparken Drenthe? Klik hier