Hotels Friesland

Hotels Friesland

Tijdens je verblijf in deze rustige, prachtige en gezellige waterrijke provincie wil je natuurlijk een prima onderkomen hebben. Dan kan je voor een hotel kiezen. Vanuit je hotel ga je dagelijks van alles ondernemen om zo goed mogelijk de provincie te leren kennen. Kenmerkend is dat de meeste hotels in een natuurrijke omgeving liggen of in de buurt van de mooie steden of de alleraardigste dorpjes.

Hotel met twee sterren

Hotel Vrouwe van Stavoren ligt aan de oude haven van het stadje. Hier kun je slapen in een wijnvat! Vanuit het hotel heb je een bijzonder mooi uitzicht over de haven. In dit hotel bevinden zich 21 ruime kamers die prima en sfeervol zijn ingericht. In het hotel zit een klasse restaurant waar je originele regionale gerechten kunt proeven. Ook voor een smakelijke visspecialiteit ben je hier aan het juiste adres. Het plaatsje Stavoren wordt in de zomer goed bezocht en dan is een bezoek aan een terrasje een fijne bezigheid. Je auto parkeren kost je niets bij het hotel en een huisdier kost ongeveer 7 euro per nacht. Een nacht verblijven kost je tussen de 45 en 50 euro. Het adres is Havenweg 1.

Advertenties van onze partners

Hotels met drie sterren

Vlakbij Leeuwarden, in het gehuchtje Goutum, ligt het Hotel Campanile Leeuwarden. Vanuit dit hotel is het een makkie om de Friese hoofdstad te ontdekken. Ruim 50 kamers zijn er die fijn en sfeervol zijn ingericht. Het restaurant wordt beschikbaar gesteld voor een stevig ontbijt, een fijne lunch en voor een uitgelezen diner. Je auto parkeren is gratis, een huisdier kost ongeveer 15 euro per nacht. Voor jezelf moet je een prijs rekenen vanaf 40 euro. Het adres is Wergeasterdyk 1. In de buurt van Lemmer, Sneek en Joure ligt Hotel Restaurant de Oorsprong. Bijna 35 kamers zijn er in gevestigd die gewoon goed zijn ingericht. Het restaurant is smaakvol ingericht en je kunt er ook nog eens voortreffelijk eten. De omgeving waar het hotel ligt is zeer uitnodigend wat betreft wandelen en fietsen. Een nacht doorbrengen gaat beginnen vanaf 35 euro. Gratis parkeren en een huisdier komt je op ongeveer 8 euro te staan. Natuurlijk heb je interesse dus spoed je maar snel naar Huisterheide 7 in Sint Nicolaasga.

Hotels met vier sterren

Grand Hotel Post-Plaza ligt in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Ruim 40 kamers garanderen een voortreffelijke nachtrust in de prima bedden. En niet alleen de bedden zijn goed, ook de andere faciliteiten in de kamer zijn van hoogstaande kwaliteit. Een overnachting is vanaf 45 euro. Geen huisdieren welkom en parkeren kost je 11 euro per nacht. Het adres van dit uniek gelegen hotel is Tweebaksmarkt 25-27. In Lemmer ligt Herberg De Wildeman en bestaat uit 7 appartementen. Deze herberg ligt midden in het gezellige centrum waar je vele terrasjes aantreft die aan het water liggen. Vlakbij de herberg kun je lunchen en dineren in restaurant De Wildeman. Parkeren is gratis en dat geldt ook voor een huisdier. Een nacht slapen kost je ongeveer 50 euro. Mocht je belangstelling hebben, dan is de Vuurtorenweg 17 F jouw adres. Hotel Vrouwe van Stavoren ligt aan de oude haven van het stadje. Vanuit het hotel heb je een bijzonder mooi uitzicht over de haven. In dit hotel bevinden zich 21 ruime kamers die prima en sfeervol zijn ingericht. In het hotel zit een klasse restaurant waar je originele regionale gerechten kunt proeven. Ook voor een smakelijke visspecialiteit ben je hier aan het juiste adres. Het plaatsje Stavoren wordt in de zomer goed bezocht en dan is een bezoek aan een terrasje een fijne bezigheid. Je auto parkeren kost je niets en een huisdier kost ongeveer 7 euro per nacht. Een nacht verblijven kost je tussen de 45 en 50 euro. Het adres is Havenweg 1. In Drachten tref je het Emjee Hotel aan. Het hotel ligt bijna aan het water en in de buurt van mooie bossen. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft de watersport, wandelen en fietsen. De ruim 45 kamers zijn bijzonder luxe ingericht, waaronder ook een jacuzzi. Voordat je heerlijk gaat eten in het voortreffelijke restaurant, kun je eerst bijkomen en bijpraten aan de bar. Je kunt bij het hotel gratis parkeren, maar een huisdier is niet toegestaan. Een overnachting met twee personen op een standaardkamer start vanaf 70 euro. Het adres van dit goede hotel is Eikesingel 64.

Luxe hotels

Een grandioos en luxe hotel is Landgoed De Klinze en dit ligt in het plaatsje Oudkerk. Een romantisch landgoed omringd door een mooi park. Je kunt gebruikmaken van een zonnebank, een Turks stoombad, whirlpool, een zwembad en nog veel meer. In de avond genieten van een drankje bij de openhaard. Het heerlijk diner wordt opgediend in het prima restaurant. Wil je Friesland beter leren kennen, dan kun je met een antieke koets en met een echt Fries paard ervoor de omgeving gaan verkennen. Een topverblijf zal dit worden in dit uiterst luxueuze landgoed. Gastenverblijf De Lyndenhof doet er alles aan om de gast met alle luxe te omringen. Daar verblijven betekent stijl, comfort op het hoogste niveau en baden in luxe. Een vakantie om nooit meer te vergeten, en het ontbijt wordt op je kamer gebracht.

Offerte hotels Friesland? Klik hier