Vakantiehuizen Friesland

Vakantiehuizen Friesland

Je wilt natuurlijk je vakantie in Friesland zo comfortabel mogelijk doorbrengen. Wellicht wil je veel privacy, een eigen terras, een eigen douche en nog veel meer hebben. Wil je genieten van je eigen faciliteiten en toch dichtbij de natuur zitten? Dan moet je beslist een vakantiehuis huren. En daar zijn er genoeg van in de prachtige provincie Friesland. Wat zijn de voordelen bij het huren van een vakantiehuis? -Een vakantiehuis staat in de regel in een natuurrijke omgeving. Je stapt de deur uit en het bos ligt aan je voeten. -De rust. Geen lawaai van verkeer of bijvoorbeeld van een discotheek. -Privacy. Je hebt je eigen huis met een eigen terras en je bent van niemand afhankelijk. -Een vakantiehuis is in de regel royaal en gezellig ingericht.

Advertenties van onze partners

Enkele voortreffelijke en ideaal gelegen vakantiehuizen in Friesland

In het bosrijke Gaasterland, in het plaatsje Balk, staat een heerlijk vakantiehuis. Je kunt er met maximaal zes mensen de vakantie doorbrengen en er zijn maar liefst vier grote slaapkamers. Het huis is van alle gemakken voorzien en je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht over de mooie Friese landerijen. In het plaatsje zelf tref je alles wat je moet hebben. Wil je meer weten, dan kun je informatie krijgen in de Hoofdstraat 70 in Koudum.

In Grou staat een vrijstaand vakantiehuis voor maximaal zes personen met drie slaapkamers. Eenvoudig ingericht maar wel helemaal compleet. Op enkele meters is een vaart waar je heerlijk kunt vissen en zwemmen. De omgeving nodigt je uit tot het maken van fijne wandel- en fietstochten. Je kunt ook het stadje gaan bezoeken. In de zomer is het hier hartstikke gezellig. Je kunt een terrasje pikken en gaan eten in fijne restaurantjes. Je mag een huisdier meenemen. Interesse? inlichtingen kun je krijgen in de Hoofdstraat 70 in Koudum.

Een vrijstaand vakantiehuis in het dorpje Oudega. Met zes personen heb je het hier goed getroffen. Het huisje ligt aan het water en vlakbij het dorpje. Naast een mooi groot terras heb je een eigen aanlegsteiger en eigen parkeerplaats. Je zit overal dichtbij, en dat is wel zo makkelijk. Informatie kun je inwinnen in Koudum in de Hoofdstraat 70.

Vakantiehuis Berch ligt in het dorpje Nes en dat dorpje ligt midden in het prachtige merengebied van Friesland. Het is een zeer groot vakantiehuis, want je kunt hier met tientallen personen terecht. Op enkele kilometers afstand heb je het dorp. Daar kun je je boodschappen doen en ook uit gaan eten. De omgeving is natuurlijk geweldig en je komt hier helemaal tot rust.

Vakantiehuis Het Bosmeer ligt in de plaats Noordwolde. Het vakantiehuis is omringd door veel groen dus heb je veel privacy en heerlijke rust. Je kunt hier je accu opladen met maximaal zes personen. Op slechts een halve kilometer ben je midden in het centrum van de stad. Jouw huis is modern ingericht en je hebt alles wat je nodig hebt om je verblijf te veraangenamen.

Vakantiehuis Markgraaf is te vinden in het plaatsje Ferwerd. En dat plaatsje ligt in het noorden van de provincie. Het landelijke gelegen vakantiehuis biedt plaats aan acht personen. In en rondom het huis is alles perfect geregeld. Waar je ook naar toe wilt, je zit overal dichtbij. Je mag zelfs twee huisdieren meenemen.

Offerte vakantiehuizen Friesland? Klik hier