Vakantieparken Friesland

Vakantieparken Friesland

Friesland staat op de eerste plaats bekend als waterland. Daarnaast staat de provincie enerzijds bekend als rustig en anderzijds gezellig aan de andere kant. Daarom is een verblijf een traktatie en dat willen veel toeristen wel hebben. De meeste vakantieparken in Friesland staan aan het water of midden in de natuur.

Advertenties van onze partners

Vakantieparken in Friesland

Vakantiepark Bloemketerp ligt te midden in een heerlijk landschap en vlakbij Franeker. Dit vakantiepark heeft bijzonder veel faciliteiten zoals een sportcentrum, een zonnebank, een subtropisch zwemparadijs, een zwembad voor de kleine kinderen, een animatieteam, een restaurant, en nog veel meer. De stad Franeker is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Leuke bezienswaardigheden, musea, bruine kroegjes en restaurantjes maken het stadsbeeld compleet. De aanwezige vakantiehuisjes op het park zijn goed ingericht en van veel belangrijke zaken voorzien. Waar je moet zijn is de Burgemeester J. Dijkstraweg 3.

Midden in het waterrijke gebied van Friesland ligt dit heerlijke vakantiepark Recreatiecentrum Bergumermeer. Omdat er veel faciliteiten zijn, is dit vakantiepark geschikt voor oud en jong. Zo is er een tennisbaan, een speeltuin, een pannenkoekenrestaurant, een jeugdhonk, een midgetgolfbaan, een kampwinkel, een pub, een snackcorner en nog meer. Je kunt als watersporter alle kanten uit en zelfs het huren van een zeilboot of een motorboot is mogelijk. De omgeving biedt naast al het water ook veel mogelijkheden wat betreft fietsen en wandelen. Het vakantiepark ligt in het plaatsje Sumar.

Op een schiereilandje in het fantastisch mooie Heegermeer, ligt Watersportpark De Pharshoeke. Het dorpje Heeg is supergezellig in de zomer. Ga eens op een terrasje zitten en bekijk alles onder het genot van een glas drinken; heerlijk tijdverdijf. Wil je winkelen, ook in het dorp kun je best goed terecht. Een heerlijk park voor vooral kinderen en voor mensen die de volledige rust komen opzoeken. De vakantiehuisjes zijn groot en royaal uitgevoerd. Privacy genoeg! Wil je dus echt tot rust komen, ga dan maar naar dit watersportpark.

Dit waterpark is echt uniek. Het is Waterpark Zwartkruis en ligt in Noordbergum. Je wordt wakker op het water. Je geniet van je ontbijt op de veranda. Je ziet ondertussen de mooiste natuur, dus je geniet elke minuut met volle teugen. Hierna neem je je boot en ga je Friesland ontdekken. Na deze tocht is het culinair feesten in het restaurant. Je kunt ook eens een bezoek brengen aan de Waddenzee, Dokkum, Bolsward en Franeker. Er zijn verschillende type huisjes te huur en allen zijn bijzonder luxe ingericht. Dit waterpark is meer dan de moeite waard!

In het noorden van Friesland, in de buurt van Franeker, Harlingen en de Waddenzee, ligt dit fijne Recreatiecentrum Barradeel. En dit centrum is uitgerust met alle faciliteiten die een verblijf zo fijn en aangenaam maken. In de buurt kun je lange en interessante fiets- en wandeltochten maken. Hou je van aparte musea en bezienswaardigheden dat komt dan goed uit. Er is namelijk veel te zien in het plaatsje Tzummarum, want daar ligt dit recreatiecentrum. Je bent bovendien ook nog eens snel in Leeuwarden. Een unieke ligging, een uniek vakantiepark!

Luxe bungalows, veel privacy, mooie meren en plassen en grote imposante natuurgebieden. Dit alles vind je in de buurt van Park It Wiid. Het park biedt je ontzettend veel. Daarom zullen jong en oud zich hier prima vermaken. Een geweldig park en niet voor niets wordt het uitermate goed bezocht. Je vindt het allemaal in Eernewoude.

Offerte vakantieparken Friesland? Klik hier