Goedkope vakantie Gelderland

Goedkope vakantie Gelderland

Gelderland is één van de grootste provincies van ons land. Buiten de grote steden is er veel aan natuurschoon. Superbekend zijn natuurlijk de Betuwe en de Veluwe. Je kunt daar uren lang wandelen en fietsen. De Betuwe is vooral bekend vanwege de fruitbomen. Buiten de prachtige natuur heeft de provincie grote en mooie steden. Vooral Nijmegen is bekend als supergezellige stad. Je wilt graag naar Gelderland en je wilt een goedkope vakantie? Die kun je makkelijk krijgen. Er zijn gratis uitstapjes te maken of goedkope of zelfs gratis musea te bezoeken. Ook kun je uitstapjes maken naar natuurgebieden. Meestal hoef je daarvoor niks te betalen. Goedkoop eten en drinken kan ook heel goed in Gelderland want er zijn voldoende goedkope restaurants, bistro`s en gezellige kroegjes.

Advertenties van onze partners

Gratis uitstapjes

Je kunt naar de grootste speeltuin gaan van heel Europa. En de naam daarvan is Linnaeushof. Je kunt daar kiezen uit meer dan driehonderdvijftig toestellen dus er is altijd wel iets voor je bij. De Betuwe is een uniek gebied. Het is een streek tussen de Waal en de Nederrijn en de Lek. De bekendste betuwestad is Tiel. Je kunt in de Betuwe genieten van de vele fruitbomen en van de andere prachtige natuur. Door het gebied stroomt riviertje de Linge. De Veluwe behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Heerlijk fietsen en wandelen in een stukje unieke natuur. Bossen, heidevelden en everzwijnen die je misschien wel zult zien. Een ander bekend natuurgebied is de Ginkelse Heide. Het ligt in de buurt van Ede. Heide en bossen wisselen elkaar af. Een prachtig gebied waar je voortreffelijk kunt wandelen en fietsen.

Goedkope musea

Museum Vliegbasis Deelen ligt aan de Hoenderloseweg nummer 10 in Arnhem/Deelen. Alle voorwerpen, uniformen, foto`s en nog veel veel meer zijn helemaal echt. Voor slechts enkele euro's krijg je veel terug. Zeker een bezoek waard! In Asperen is het Minidome. Een groot museum met kleine auto`s. Je vindt hier ruim 6500 miniaturen en zij komen uit de hele wereld. Je komt hier niet uitgekeken en toch betaalt een volwassene slechts vier euro. Kinderen betalen de helft. Het adres is Voorstraat 80. Het Luchtdoelartillerie Museum is gevestigd nabij Ede. De verzameling neemt je mee naar de oorsprong van de grondgebonden luchtverdediging aan het begin van de twintigste eeuw. Er zijn geleidewapens te zien, doelvliegtuigen, radarinstallaties en nog veel meer. De toegang is gratis en het adres is Luchtmachtbasis De Peel, Ripseweg 1 in Vredepeel.

Goedkope uitstapjes

Goedkoop en heerlijk om eens te doen een rondvaart te maken. Rederij Moeke Mooren zorgt hiervoor. Een leuke rondvaart in de buurt van Appeltern. Zeker doen, en ook zeker te betalen. Het adres waar je aan boord kunt gaan is Blauwe Sluis 1B. Houd je van paarden en van nog veel meer, dan kun je eens een manege gaan bekijken. Je kunt hier ook paardrijlessen nemen. Je bent welkom in manege De Burght in Barneveld en het adres is Nederwoudseweg 25.

Goedkope restaurants

Houd je van lekker eten en drinken en je wilt toch niet te veel betalen, ga dan maar eens naar restaurant De Minnarij in Zevenaar. Uit eten betekent hier genieten van het leven. De gerechten zijn eerlijk en heerlijk. Een prima en betaalbaar restaurant dat te vinden is op de Markt 19. In restaurant Zorba de Griek in Nijmegen kun je heerlijk Grieks eten in een geweldige mooie ambiance. De prijzen zijn redelijk, dus een goed restaurant tijdens een goedkope vakantie. Het adres voor een lekker Grieks etentje is Van Welderenstraat 130. In Epe is een eetcafe waar je goedkoop terecht kunt. Je bent van harte welkom in Het Wapen van Epe. Goedkoop en lekker eten is in dit eetcafe zeker mogelijk. Staat het weer het toe, dan kun je je maaltijd op het terras gebruiken. Het adres is Markt 40. Goedkoop eten maar ook lekker met vriendelijk personeel. Dat kom je allemaal tegen in broodjeszaak Broodje Bram in Wageningen. Royaal belegde verse broodjes tegen een lage prijs. Ga er maar eens heen tijdens je vakantie in Gelderland. Het adres is Hoogstraat 72.

Goedkope bistro`s

Vlakbij het station in Arnhem ligt een knusse en sfeervolle ingerichte bistro. De naam is Bistro Cafe Robin Hood. Dat is genieten van diverse bistrogerechten tegen een schappelijke prijs. Ook voor een vers kopje koffie kun je hier binnenlopen. Het adres van deze gezellige tent is Willemsplein 30. In Harderwijk, in de Vijhestraat 1 ligt Bistro Mama`s Vollen Pot. Het motto van deze oergezellige bistro is `gewoon gezellig tafelen` in een ongedwongen sfeer. Andere trefwoorden zijn vertrouwd, gemoedelijk een eenvoud. Een klasse bistro met leuke prijzen.

Goedkope cafe's, kroegen en meer!

Bar De Blitz ligt in Groenlo. Houd je van stevige muziek en een donkere inrichting dan ben je hier aan het juiste adres. Het adres is Lievelderstraat 41. Ook in Groenlo en dat is Cafe bar de Olde Veste. Een knusse bar waar je heerlijk kunt genieten van een lekker glas drinken. Je moet je daarom melden in de Kevelderstraat 26. In City Lido heb je alles onder een paraplu. Er is een cafe, een restaurant, een podium, een theater en een discotheek. Ga er maar eens kijken nu je nieuwsgierig bent geworden. Ook in Groenlo te vinden en wel in de Kerkstraat 6. In Elburg is Cafe `t Hoekje. Een gezellig cafe waar veel jongelui samen komen om te kletsen en om een goed glas te drinken. Een begrip mag je wel zeggen in de Zuiderzeestraatweg Oost 22.

Offerte goedkope vakantie Gelderland? Klik hier