Korte vakantie Gelderland

Korte vakantie Gelderland

Na een intensieve week van hard en lang werken is een weekendje weg een beloning. Lekker uitwaaien, lekker fietsen en wandelen op de Veluwe bijvoorbeeld. Even eruit, even andere gezichten, even geen werk. Pak die korte vakantie en laat je verwennen door de natuur, door de stilte of door een luxe hotel. Er zijn genoeg mogelijkheden in Gelderland!

Advertenties van onze partners

Hotels met leuke arrangementen

Houd je van wijnen? Dan is er voor jou een wijnarrangement, en dat wordt aangeboden door Hotel Mercure Arnhem. Je brengt tijdens je verblijf een bezoek aan wijnkelders en aan een wijnmuseum. Daarnaast is er nog een excursie naar het Nederlands Wijnmuseum Arnhem. Dit hotel beschikt over ruim tachtig kamers. Moderne inrichting en veel faciliteiten. Na een fijne en lange dag wordt het in de avond smullen in het restaurant. Het hotel is gelegen aan de Europaweg 25. Het Hap en Trap arrangement kom je tegen in het Grand Cafe Hotel Kruller in Otterlo. Dat betekent heerlijk fietsen in de door bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Na een inspannende dag is het culinair genieten van een speciaal voor jou gemaakte Hap en Trap diner. Het adres van dit fijne hotel is Dorpsstraat 17-21. Hotel Sparrenhorst biedt je ook diverse korte arrangementen aan. Zo is er een romantisch weekend arrangement, een fietsarrangement en een beautyarrangement. Het hotel ligt in Nunspeet en dat heeft een heerlijke natuurrijke omgeving waar je bij kunt komen van de dagelijkse beslommeringen. Het adres om optimaal te genieten van een korte vakantie is Eperweg 46. Hotel restaurant De Smittenberg heeft een scala aan interessante arrangementen. Zo kun je kiezen uit een actiefarrangement, uit een Kerstmisarrangement, een driedaags verwenarrangement en uit een driedaags herfst/winterarrangement. Na een heerlijke dag in Gelderland is het natuurlijk aangenaam verpozen aan de bar. De vakantiedag wordt afgesloten met een heerlijk diner. Dit alles is aanwezig in de Arnhemseweg 537 in Beekbergen.

Uitrusten en uitwaaien

Een echt vakantieplaatsje is Hoenderloo. Het plaatsje ligt midden op de Veluwe en is makkelijk bereikbaar met de auto. Dat kan via de A-50 of via de A-1. Het grote dorp is helemaal omringd door zandverstuivingen, heide en prachtige bossen. Wandelen en fietsen is hier geweldig om te doen. Je kunt ook een bezoek brengen aan natuurpark De Hoge Veluwe. Uitwaaien kun je bijzonder goed doen in natuurgebied Beekbergerwoud. Je kunt in het gebied enorme grote eiken bekijken, beuken en essen. Ook tref je hier bijzondere plantensoorten aan. Het enige wat je doet in dit gebied is met volle teugen genieten van al dat moois. Natuurgebied Loohuis ligt ten oosten van het stadje Aalten. Geen auto`s aanwezig dus in alle vrijheid wandelen op wegen en paden. Neem rustig de tijd hiervoor en geniet er maar van. Wolfheze is ook zo`n mooi en interessant wandelgebied. Uitwaaien en uitrusten zijn hier de trefwoorden. Het gebied is ruim driehonderd hectare groot. Je kunt vrij wandelen op wegen en paden.

Offerte korte vakantie Gelderland? Klik hier