Campings Groningen

Campings Groningen

Groningen heeft jou tijdens jouw vakantie veel te bieden. Om Groningen te ontdekken is een camping een hele leuke uitvalsbasis. Je slaapt in een camper, in een tent of in een caravan. Kamperen is genieten van buiten leven, van een eenvoudig en simpel leven. In de zestiger en zeventiger jaren wilden de mensen graag op vakantie, maar vaak waren de financiële

Enkele campings in Groningen

Je bent op zoek naar rust, maar je wilt ook wel een actieve vakantie meemaken? Ga dan naar Camping De Horizon. Deze camping ligt in de gemeente Molenrij/Kloosterburen. Het is geen grote massale camping, maar klein en fijn. De sanitaire voorzieningen zijn bijzonder goed. Voor een goed glas drinken en een fijne maaltijd kun je in de buurt van de camping terecht.

In de plaats Sellingen ligt de fijne camping De Bronzen Eik. Deze kampeerplaats is geschikt voor ouders met kleine en wat grotere kinderen. De ouderen kunnen genieten van natuur, cultuur en van zalige rust. Opvallend is dat je op deze camping ook in de winter terecht kunt. De recreatiezaal is dan lekker warm en je kunt gezellig televisiekijken.

Je wordt vriendelijk ontvangen op Camping de Bouwte. Het is een keurig nette camping met veel speelgelegenheden voor de kinderen. De natuur ligt aan je voeten. Het sanitair is piekfijn in orde. Deze camping ligt in Midwolda aan de Hoofdweg 20A.

Een grote camping is Camping `t Strandheem. Er is ondermeer een overdekt zwembad aanwezig, een midgetgolfbaan, een jeugdhonk en zelfs een discotheek. Heb je op een dag geen zin om te koken, dan haal je gewoon een lekkere zak frites op. Als je hier gaat kamperen, dan heb je gegarandeerd een geslaagde vakantie. Het adres is Parkweg 2 in Opende.

Camping Stadspark is een prima uitvalbasis om tochten te maken door de provincie. Deze kampeerplaats is niet alleen bekend in ons land maar ook ver daarbuiten. De camping ligt aan de rand van de hoofdstad en daar is van alles te beleven, te zien en te genieten. Voor de kleintjes is er op de camping een kinderboerderij met een speeltuin. Op de camping tref je goede voorzieningen aan. Als je interesse hebt, dan moet je je melden in de Campinglaan nummer 6 in Groningen. De camping is open van 15 maart tot 15 oktober.

Offerte campings Groningen? Klik hier