Hotels Groningen

Hotels Groningen

Wil je de vakantie zo aangenaam mogelijk doorbrengen in Groningen, dan wil je een fijn onderkomen hebben; een hotel. Je start dan in de ochtend met een lekker ontbijt. In de middag kun je in het restaurant de lunch gebruiken. Na een dag van Groningen ontdekken is het heerlijk om bij te praten aan de bar. Enige tijd later schuif je aan voor een heerlijk diner. Van de nachtrust genieten doe je in je hotelbed. De provincie mag zich verheugen op steeds meer toeristen. Zij gaan genieten van de prachtige omgeving, van leuke een interessante musea, van uitgebreid winkelen en uitrusten op één van de vele terrassen. Er zijn genoeg hotels aanwezig in diverse prijsklassen.

Advertenties van onze partners

Hotels met drie sterren

In Pieterburen ligt dit gastvrije familiehotel Waddenweelde. Een keurig driesterrenhotel en toch maar ongeveer 60 euro per nacht. De 20 kamers zijn met smaak ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Ontbijten, borrelen en dineren kun je in de buurt. Parkeren kost je niets, maar een huisdier kost 6 euro per dag. Hoofdstraat 82 is het adres. Een oud gebouw maar in een modern jasje gestoken. Dat is Hotel `t Gemeentehuis en ligt in het plaatsje Bedum. Je bent dan wel vlakbij de hoofdstad. Aan de ene kant krijg je heerlijke rust, aan de andere kant krijg je mooie winkelstraten en een bruisend uitgaanscentrum. Leuke hotelkamers en een restaurant en nog veel meer zijn aanwezig in dit hotel. Je kunt de auto niet bij het hotel parkeren. Huisdier is toegestaan en dat kost je 10 euro per nacht. Zelf kun je overnachten vanaf 45 euro. Het adres is Grotestraat 2.

Hotels met vier sterren

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza; Een groot hotel met bijna 160 kamers die erg royaal en comfortabel zijn uitgerust. Vanaf dit onderkomen loop je binnen twintig minuten naar het altijd bruisende centrum. Er is een gezellige hotel bar en smakelijk eten doe je in het Franse restaurant. Kamerprijzen vanaf 70 euro. Je auto parkeren kost niks. Een huisdier kost je ongeveer 8 euro per dag. Het adres van dit prima viersterrenhotel is Expositielaan 7 in Groningen. Goed uitgestippelde fiets- en wandelroutes in een prachtige natuur in de buurt van Oostwold. In die plaats vind je Herberg het Witte Paard. De vier sterren worden helemaal waar gemaakt door onder andere de correcte en vriendelijke bediening en door het prima restaurant. De 7 kamers zijn bijzonder royaal uitgerust en met een goede smaak ingericht. In de avond kun je bijkomen en bijkletsen in en aan de gezellige bar. Je voelt je al snel thuis in de Hoofdstraat 217. Een nachtje slapen begint bij ongeveer 70 euro. Voor dat bedrag mag je ook nog eens gratis de auto parkeren. Een huisdier kost 10 euro per dag. Ga je helemaal voor natuur, rust en stilte, dan zit je goed in Hotel Spoorzicht in Loppersum. Kenmerken zijn de fijne grote kamers, een hotelbar, een restaurant en vriendelijk personeel. Je betaalt toch maar ongeveer 65 euro per persoon inclusief gratis parkeren. Huisdier kost 15 euro per nacht. Meld je maar snel aan de Molenweg 11. Het hotel heeft vier sterren.

Luxe hotels

Een vijfsterrenhotel is Hotel Resort Landgoed Westerlee en staat in de Hoofdweg 67 in Westerlee. Dit hotel is gevestigd in een magnifieke monumentale herenboerderij. De 15 kamers zijn echt bijzonder. Op de eerste plaats omdat er echt alles aanwezig is. Op de tweede plaats omdat elke kamer een dakterras heeft en kijk je uit over de velden. Er is een erg goed restaurant aanwezig. Een nacht verblijven kost je vanaf 115 euro maar dan heb je ook zeker wat. De auto stallen kost je niks en dat geldt ook voor een huisdier. Midden in het centrum van Groningen ligt het luxe Schimmelpenninck Huys. Je kunt terecht voor je ontbijt, een voortreffelijke lunch en een uitgebreid overheerlijk diner. De hotelkamers zijn meer dan geweldig ingericht. Een VIP-suite is vanaf 150 euro. Dit fijne hotel staat in de Oosterstraat 53. In Appingedam staat landgoed Ekenstein. De natuur ligt om de hoek en nodigt je uit tot heerlijke wandelingen en fietstochtjes. De slaapkamers zijn royaal en met goede smaak ingericht. In het bijbehorende restaurant zul je genieten van de heerlijkste recepten.

In de plaats zelf is genoeg te zien wat betreft musea en historische werken. Ben je er in juni, dan kun je de Nacht van Appingedam meemaken. Wil je naar de hoofdstad, dan ben je daar binnen twintig minuten. Je kunt dus alle kanten op en dat maakt een verblijf hier tot ongekende luxe. Een nachtje slapen begint vanaf 115 euro per persoon. Het parkeren is gratis. Huisdieren zijn helaas niet welkom. Het adres van dit unieke hotel is Alberdaweg 70. Het kleinste hotel van de wereld ligt in het plaatsje Eenrum en het heet Grand Hotel de Kromme Raake. Er is slechts één kamer aanwezig die door twee kunstenaars is ingericht. Deze kamer is bijzonder luxe uitgevoerd. Eten en drinken moet je buiten de deur doen, maar dat is geen probleem vanwege de vele eetgelegenheden in de buurt. Je kunt van de natuur genieten, maar ook het dorpje zorgt voor voldoende amusement. Het adres van dit bijzondere hotel is Molenstraat 5. Een nachtje slapen is vanaf 75 euro en je auto mag je gratis parkeren. Huisdier moet je helaas thuis laten.

Offerte hotels Groningen? Klik hier