Korte vakantie Groningen

Korte vakantie Groningen

De provincie Groningen is uitermate goed geschikt om een korte vakantie te vieren. Aan de ene kant staat de natuur centraal en aan de andere kant de drukte van de hoofdstad. Relatief wonen in de provincie weinig mensen, nog geen 600.000. Een derde gedeelte hiervan woont in de hoofdstad. Je kunt dus heerlijk genieten van indrukwekkende schitterende natuurgebieden waar je de echte stilte en rust zult proeven. En je kunt genieten van de drukte en bedrijvigheid van vooral de stad Groningen. Rust en levendigheid staan zij aan zij. Daarom willen zoveel mensen naar Groningen om daar een korte, maar heerlijke vakantie te houden. Houd je van de natuur, dan heb je de natuurgebieden- en parken voor het uikiezen. Heerlijke wandel- en fietstochten staan dan op je programma. Houd je van het stadsleven, dan kom je niet snel uitgekeken in de stad Groningen. Groningen heet je van harte welkom!

Advertenties van onze partners

Hotels met arrangementen

Hotel Groningen-Westerbroek biedt je veel arrangementen. Zo kun je kiezen uit het standaardarrangement, uit een luxe arrangement, uit een wintercity arrangement, een tweedaags en een driedaags kerstarrangement en uit een winkelarrangement. Wat de kamers betreft kun je kiezen uit een standaardkamer, een comfortkamer, een hoekkamer en een familiekamer. Een supercompleet hotel met een voortreffelijk restaurant; een fijn hotel voor een korte vakantie. Het adres is Rijksweg West 11 in Westerbroek. Even er helemaal tussenuit en dan genieten van een romantisch arrangement voor twee personen. Dat gaat dan gebeuren in Hotel Spoorzicht.

Samen in bad met geurkaarsjes, rozenblaadjes en een glas sekt. Kan het nog romantischer? Jazeker want na het baden wacht er een voortreffelijk viergangen diner. De volgende dag word je getrakteerd op een champagneontbijt op bed! Wil je dit met je partner meemaken, dan reserveer maar snel. Het adres is Molenweg 11 in Loppersum. In Winschoten ligt Hotel Royal York. Daar kun je helemaal bijkomen tijdens je driedaagse weekend arrangement. Bovendien krijg je toegangskaarten tot wellnesscentrum Bronnenbad Fontana. Het adres van dit hotel is Stationsweg 21. Hotel Langewold heeft vele arrangementen voor je. Zo is er een familiearrangement voor vijf dagen, een driedaags verwenarrangement, een driedaags culinair arrangement en een driedaags seizoensarrangement. Genoeg keuze dus! Voor een van deze arrangementen kun je je melden aan de Ceintuurbaan Noord 1 in Roden.

Lekker uitwaaien en nog veel meer!

De natuur gaat nog steeds zijn gang aan de kust van de provincie. Eindeloze leegte met in de verte een boerderij en een dorpje. Wat een rust, wat een ruimte, wat een schoonheid tref je hier aan. Dat betekent de mogelijkheid om eens helemaal tot rust te komen. Waai uit op het strand en geniet van de golven die op je afkomen! Een van de allermooiste plekjes van ons land is zonder twijfel Nationaal Park Lauwersmeer. Het is een uitgestrekt gebied en je treft er bijzondere bloemen, vissen en vogels aan. Er zijn speciale wandelroutes uitgezet, dus je krijgt alles te zien. Er zijn ook fietsroutes waardoor je bijzonder kunt genieten van de prachtige stille natuur. Een indrukwekkend gebied; neem vooral foto`s, want die zeggen meer dan duizenden woorden.

Feesten

Tijdens je korte vakantie wil je ook graag feesten. Een discotheek die wijd en zijd bekend is in de provincie is Club 29. Hier kun je elke donderdagavond genieten van de echte Motown muziek. Het adres is Poelestraat 29 Molly Malones ligt midden in het uitgaansgebied van de stad Groningen dus je kan het niet missen! Elke maandag en donderdag is er studentenavond; moet je gewoon eens meemaken! Het adres is Poelestraat 31. Discotheek 538 ligt in het noorden van de provincie, om precies te zijn in Uithuizen. En het adres is Leeuwstraat 12. Elk weekeinde kun je terecht voor dansen, feesten, swingen, drinken en nog veel meer!

Offerte korte vakantie Groningen? Klik hier