Vakantiehuizen Groningen

Vakantiehuizen Groningen

Wil je jouw vakantie zo comfortabel en aangenaam mogelijk maken? Dan kies je voor een vakantiehuis. En je gaat met je vrienden en vriendinnen. Of je gaat met je hele familie een fijne tijd doorbrengen in Groningen. Ook dan kies je uiteraard voor een vakantiehuis. Een vakantiehuis is in de regel voortreffelijk ingericht. Een ruime woonkamer, goede sanitaire voorzieningen, een luxe keuken, fijne slaapkamers met prima bedden. In de ochtend ga je met z`n allen ontbijten op het terras, en 's avonds lekker barbecuen. Met een goed glas drinken zal de gezelligheid alleen maar toenemen. Een vakantiehuis kiezen is een prima keuze! Enkele voordelen: - Vertier. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken, een vakantiehuis ligt vaak midden in de natuur en het is een mooie uitvalsbasis voor activiteiten. -Je hebt veel privacy, en zo hoort het ook. Je wilt genieten van je vakantie, van de rust, van de stilte en van de omgeving. - Je doet de tuindeur open en je kunt meteen genieten van de omgeving terwijl je heerlijk zit te ontbijten.

Advertenties van onze partners

Enkele voortreffelijke en ideaalgelegen vakantiehuizen in Groningen

Een heerlijk vakantiehuis staat op het vakantiepark Emslandermeer in de gemeente Vlagtwedde. Het onderkomen is helemaal vrijstaand en extra luxe uitgevoerd. Met maximaal zeven personen kun je hier genieten. Je moet wel borg betalen, maar die krijg je natuurlijk weer terug bij de het verlaten van het vakantiehuis. Huisdieren mag je meenemen tegen een vergoeding van ongeveer 5 euro per dag. Je bent binnen enkele minuten in het centrum van de stad. Daar kun je winkelen, een terrasje pikken en restaurants zijn er genoeg.

Vakantiehuis Oomsberg ligt in Vledderveen en biedt ruimte aan zes personen. De natuurschoon in de buurt is echt geweldig, dus dat wordt fietsen en wandelen. De sfeervolle woning heeft alles wat je mag verwachten. Het is landelijk gelegen en het centrum ligt op zo`n vijf kilometer afstand. Je moet borg betalen en je mag geen huisdieren meenemen. Vledderveen is meer dan de moeit waard om een bezoekje aan te brengen.

Heb je een grote familie, dan komt dit grote vakantiehuis volledig tot zijn recht. Je kunt met vierendertig mensen en twee huisdieren een geweldige tijd doorbrengen. Vakantiehuis Robersum ligt in de gemeente Vierhuizen. Het zal niet verbazen dat deze accommodatie geweldig royaal is uitgerust. De supergrote woonkamer ademt sfeer en gezelligheid uit. Een toponderkomen voor een topverblijf! Er moet borg worden betaald. Twee huisdieren kunnen met je mee, daarvoor betaal je 15 euro per nacht. Ook kleine kinderen zijn welkom en zij zullen zich geen seconde vervelen, want er is genoeg voor hen te doen.

In Finsterwolde staat vakantiewoning Dollart Sud die plaats biedt aan acht personen. Heel landelijk gelegen, dus optimale privacy. Rust en ruimte zijn hier duidelijk de trefwoorden. Fietsen, wandelen, vissen en genieten van vele vogels doe je hier. Borg is vereist en helaas mag je jouw huisdier niet meenemen.

In Ter Apelkanaal staat een voormalige sluiswachterwoning. Met zes personen en twee huisdieren heb je een ruime vakantiewoning. Je bevindt je vlakbij de mooiste Groningse natuur en de mooiste en gezelligste dorpjes. Hier kom je nog het echte Groningse land en leven tegen. Het centrum, winkels,eetgelegenheden en nog veel meer kun je lopend doen. Het betalen van borg is een vereiste en twee huisdieren kosten je 15 euro per nacht.

Offerte vakantiehuizen Groningen? Klik hier