Vakantieparken Groningen

Vakantieparken Groningen

Groningen is een fijne keuze om een vakantie door te brengen. De provincie heeft namelijk veel te bieden. Hou je van heerlijke wandel- en fietstochten, dan zit je goed. Hou je van winkelen in enkele van de beste winkelstraten van ons land, ook dan zit je helemaal goed. Hou je van écht gezellig uitgaan en feesten, ook dan heb je de juiste provincie uitgekozen. Je kunt natuurlijk op diverse manieren overnachten. Een gezellige en vertrouwde manier is slapen op een vakantiepark, en daar zijn er genoeg van.

Advertenties van onze partners

Vakantieparken in Groningen

Je bent op zoek naar het beste: een grote villa, veel watersport, veel rust, natuur en ruimte, dan ben je van harte welkom in Villapark Schildmeer. Bij elke villa eindigt de grote tuin aan het water. Het personeel is gastvrij, vriendelijk en beantwoordt al je vragen. In het park staat een grote speeltuin en heerlijk met z`n allen eten doe je goed in het restaurant. Het adres van dit villapark is Roegeweg 1 in Steendam.

Vakantiepark Vleddermeer betekent op de eerste plaats een mooie indrukwekkende natuur. Fietsen en wandelen is een traktatie. Je kunt bovendien uitgebreid kanoën en vissen. Kenmerken van dit fijne vakantiepark zijn kindvriendelijkheid, goedkoop en minder validen zijn hier van harte welkom. Het park ligt in het plaatsje Wedde aan de Paviljoenweg 2.

Vakantie- en bungalowpark Pagedal is het hele jaar open. Het is een groots opgezet park en er zijn veel sportmogelijkheden. Er is een subtropisch recreatiebad, een wedstrijdbad, een sporthal en maar liefst vier tennisbanen. Over het hele park staan kinderspeeltuinen. Kortom, je zult tijd te kort komen, zoveel is er te beleven. Buiten het park is een legio aan mogelijkheden om tot rust te komen. Het parkadres is Hoverniersweg 1 in Stadskanaal.

Bungalowpark Trimunt ligt in het gelijknamige natuurgebied op de grens van Groningen en Friesland. Daar zijn veel bossen en heide te zien. Heerlijke wandel- en fietstochten liggen in het verschiet. De woningen zijn op traditionele Zweedse manier gebouwd en rijkelijk voorzien van de meest belangrijke zaken. Wil je eens wat anders, dan liggen Drachten, Groningen en het natuurgebied Lauwersoog op een half uurtje rijden. Het adres van dit bijzonder vakantiepark is Postdijk 11-21 in Trimunt.

Aan de Waddenzee bevindt zich een klein maar fijn vakantiepark De Lauwer. Op het park staan een tiental mooie en grote vrijstaande vakantiehuizen. Elke woning grenst aan het strandje waar je aangenaam in de zon kunt liggen. Ben je een watersporter, dan kun je het niet beter treffen dan hier. Ben je een natuurmens, ook dan wandel en fiets je hier bijzonder goed. Leuk om te weten is nog dat je hier kunt leren zeilen en surfen. Een prima accommodatie; een prima vakantie!

Offerte vakantieparken Groningen? Klik hier