Hotels Zeeland

Hotels Zeeland

Het 3- daagse wandel arrangement in Badhotel Renesse is een uitstekend begin punt om uw korte vakantie in Zeeland tot een succes te maken. Tijdens een 3- daagse trip door Zeeland kunt u veel zien en beleven tijdens uw korte vakantie in de provincie. Het arrangement bestaat bij dit hotel onder andere uit twee overnachtingen in een sfeervolle hotelkamer, een kopje koffie bij aankomst, een driegangen diner op de dag van aankomst, nordic walking stokken en een verrekijken voor het spotten van zeehonden aan de kust.

Advertenties van onze partners

Hotels met arrangementen

Bij Hotel Sanders de Paauw in sluis kunt u genieten van een wandel- of fietsarrangement. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen, twee ontbijtbuffetten en een driegangen diner. Daarnaast heeft u drie dagen een fiets tot uw beschikking. U kunt bij dit hotel ook gebruik maken van het Ontdek Zeeland arrangement of het 4- daagse Eropuit arrangement.

In Westkappelle kunt u bij Beach Hotel Zuiderduin gebruik maken van verschillende arrangementen die het hotel aanbiedt. Het hotel heeft onder meer een Rivel Fiets Arrangement, een Wandel en Geniet Arrangement, een 3- daags Warm Overwinteren Arrangement en een Voorjaarskriebels arrangement.

Offerte hotels Zeeland? Klik hier