Goedkope vakantie Zuid-Holland

Goedkope vakantie Zuid-Holland

Een leuke vakantie hoeft niet per se duur te zijn. In Zuid-Holland is genoeg te beleven voor de vakantieganger met een kleiner budget. Zuid-Holland staat bekend om haar diverse mogelijkheden. Zuid-Holland heeft de perfecte afwisseling tussen natuur en stedelijke gebieden waardoor de provincie voor toerisme zeer aantrekkelijk is. Zowel voor een rustige als voor een actieve vakantie kunt u dus in Zuid-Holland terecht. Wandelen langs het strand of musea en steden bezoeken, of u nu meer houdt van cultuur of natuur, ook met een klein budget is het in Zuid-Holland mogelijk! Uw vakantie in Zuid-Holland hoeft niet duur te zijn!

Advertenties van onze partners

Gratis uitstapjes

Wandelen door de Zuid-Hollandse binnensteden of heerlijk uitwaaien op het strand is leuk en uiteraard gratis! Een wandeling door het hartje van politiek Den Haag of een wandeling door het historische Delft of Leiden is interessant en leuk voor jong en oud.

Met mooi weer kan fietsen door Zuid-Holland ontzettend leuk en mooi zijn. Fietsen zijn vrijwel in alle steden te huur maar natuurlijk kunt u uw fietsen ook zelf meenemen.

Goedkope uitstapjes

Een wandeling over het Den Haagse Binnenhof in combinatie met een lunch bij bijvoorbeeld Bagels & Beans Den Haag is een leuke besteding van uw ochtend of middag. Dit zou u kunnen combineren met een bezoek aan het Gemeentemuseum van Den Haag, dat bekend is vanwege haar grote collectie Mondriaans.

In Rotterdam is het mogelijk om deel te nemen aan een rondvaart. Verschillende rondvaart bedrijven bieden diverse rondvaarten aan door de stad. Een rondvaart kan leuk zijn voor jong en oud en een unieke manier om een stad te bekijken vanaf het water!

Voor gezinnen zijn Vogelpark Avifauna en Familiepark Drievliet leuk om met het hele gezin een dagje weg te zijn!

Goedkope/gratis bezienswaardigheden en/of musea

Musea, groot en klein, zijn er in Zuid-Holland in vrijwel iedere plaats. Bekende musea zoals het Gemeentemuseum Den Haag, Fotomuseum Den Haag en Galerie Models in Art zijn musea om niet over te slaan. Een dagje museum kan een leuk en goedkoop uitstapje zijn tijdens uw goedkope vakantie in Zuid-Holland.

In Delft zijn diverse musea zoals Volkenkundig Museum Nusantara, Het Legermuseum en Koninklijk Militair-historisch museum zeker een bezoekje waard.

Museum Esher in het Palijs is naast het Gemeentemuseum in Den Haag een museum met een bijzondere collectie.

Goedkope restaurants / bistro's

In Den Haag zijn Bistro Bontje aan de Nieuwe Parklaan in Den Haag en Restaurant Bodeja La Riojana uitstekend voor lunch of diner.

In Rotterdam is het kleinschalige Turkse restaurant Lokanta Dunya een goedkope plek om lekker te eten. Het restaurant is gevestigd aan de Proveniersstraat 40a. Bistro De Buren aan de Adriaen v.d. Doeslaan 30 is een gezellige Bistro waar u goed terecht kunt voor een goedkope avondmaaltijd of lunch.

Bistro de Pijpenla in Delft is een gezellige Bistro waar u zeker zult slagen voor een lunch of maaltijd. De bistro is gevestigd aan Hippolytusbuurt 10. Ook bistro Patachou aan Oude Delft 92 is geschikt voor een gezellige lunch.

Goedkope cafés, bars, discotheken e.d.

Door de rijke aanwezigheid en variatie van bars, discotheken en cafés kunt u uitgaan in Zuid-Holland zo goedkoop en duur maken als u zelf wilt!

Café Restaurant Het Pleidooi aan de Adelheidstraat 87 a in Den Haag is een trendy Café Restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook Muziekcafé Paraplu aan de Bagijnestraat 9 is een leuk café om gezellig wat te drinken.

Rotterdam heeft vele discotheken en bars. Een aantal bekende discotheken in Rotterdam zijn Baja Beach Club, Hollywood Music Hall, Club La Luna en Off Corso. Discotheken verschillen veel van elkaar en het is daarom aan te raden de websites van diverse discotheken te bezoeken alvorens te besluiten om in een bepaalde discotheek uit te gaan. Rotterdam kent naast haar vele uitgaansmogelijkheden vele festivals en feesten, de website van de VVV Rotterdam kan u hierover meer informatie verschaffen.

Bar Sil aan de Beestenmarkt 5 Delft is een leuke bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje maar u kunt in deze bar ook tot in de late uurtjes blijven hangen. Op diverse avonden heeft de bar een live DJ.

Offerte goedkope vakantie Zuid-Holland? Klik hier