Goedkope vakantie Nederland

Goedkope vakantie Nederland

Offerte goedkope vakantie Nederland? Klik hier
Een goedkope vakantie beleven in ons land is zeker goed te doen. Je kunt in ons land overal goedkoop terecht maar het ligt aan jezelf hoeveel geld je er voor over hebt. Het voordeel is dat alle bestemmingen snel zijn te bereiken. Je kunt daar dan naartoe fietsen, en dat is een spotgoedkope manier van reizen. Wil je de reis iets sneller, dan kun je met een bromfiets gaan. Ook super goedkoop natuurlijk! Je kunt naar je bestemming gaan met de bus en met de trein. Tenslotte ga je naar je vakantieadres in Nederland met de auto of met een kampeerauto. Wil je niet in een tent liggen, wil je niet op een luchtbed de nacht doorbrengen, dan is een hostel de uitkomst. Zeker niet duur, een bed voor de nacht en gaan en staan waar je wilt. Verderop worden enkele hostels beschreven.

Hoe ga je je vakantie doorbrengen en met welk vervoermiddel?

Een goedkope en een gezellige manier is natuurlijk kamperen. Jong en oud vinden kamperen dé manier om een vakantie te beleven. Er is altijd wel iemand in de familie die een tent heeft; hoef je die ook niet te kopen. Op de camping ga je je eigen potje koken in plaats van uit eten. Het enige dat je moet betalen is campinggeld. En natuurlijk ga je met je fiets. Bij elkaar opgeteld is dit de goedkoopste manier om veel plezier te hebben.

Een andere manier om lekker goedkoop uit te zijn is een vakantiehuis huren. Je gaat dan met het maximale aantal personen dat voor het huisje bestemd is. Je deelt de huurkosten, en dan ben je goedkoop uit. Deel je bovendien ook nog de andere verblijfskosten, dan kan voor jou de vakantie financieel niet kapot. Uiteraard ga je met de fiets. Een andere mogelijkheid is een appartement huren. Ook bij deze mogelijkheid deel je met zoveel mogelijk personen alle kosten. Een goedkope vakantie ligt in het verschiet en zeker als je ook nog eens met de fiets gaat.

Een hotelkamer huren wordt wel wat duurder want je kunt daar in de regel maar met twee personen terecht. Ook hier kun je met de fiets naartoe. Een hostel geeft je veel vrijheid maar ook nog eens veel gezelligheid. Overnachten is best wel betaalbaar en ga je met de fiets, dan ben je ook goedkoop uit. Kamperen, een vakantiehuis huren, een appartement huren, een hotelkamer of een hostel. Al deze mogelijkheden kun je bereiken met een bromfiets. Wat je financieel gezien meer kwijt bent, is de brandstof. Met de bus is de afstand sneller overbrugd dan met de fiets of bromfiets. In dit geval moet je de buskosten betalen maar dat zal geen vermogen zijn. Dus ook een goedkope manier om op je vakantieadres te komen. Nadeel is dat je niet zoveel bagage mee mag nemen.

De trein is een prima vervoermiddel. Je kunt bijna in elk dorp instappen. Je kunt bovendien alle bagage meenemen die je nodig acht. Aangekomen op het station van je vakantieadres moet je nog wel naar je verblijfplaats toe. Met de auto is natuurlijk het ideale vervoermiddel omdat je overal kunt komen. En neem je vrienden en vriendinnen mee, dan heeft elke passagier goedkoop vervoer. Een bijkomend voordeel is dat je ook eens interessante tochtjes kunt gaan maken.Een kampeerauto geeft je alles. Je hebt een comfortabel huis op wielen. Je kunt een kampeerauto huren maar dat is best wel een prijzige aangelegenheid. Daar staat tegenover dat je geen verblijfskosten hebt buiten eventueel staangeld op een camping.