Luxe vakantie Nederland

Luxe vakantie Nederland

De definitie van een luxe vakantie is best wel moeilijk om te omschrijven. Een luxe vakantie kan zijn dat je gaat baden in ongekende weelde. Een luxe vakantie kan in een prachtige villa zijn met een butler. Een luxe vakantie kan in een adembenemende mooie streek zijn die een geweldige indruk op je zal achterlaten. Om je lichaam weer op peil te brengen zijn er vele wellness centra. Je wordt met luxe omringd en behandeld en je gaat naar huis als herboren. Een luxe vakantie zal voor iedereen een verschillende betekenis hebben.

Advertenties van onze partners

Een supergoed hotel aan het strand

Het Carlton Beach Hotel staat in Scheveningen. Een overnachting voor twee personen gaat tussen de 200 en 250 euro kosten. Ligt aan het strand en dat betekent een heerlijk uitzicht op zee. In de ochtend word je wakker door het geruis van de golven. In de avond ga je met je partner een heerlijke strandwandeling maken, en dat geeft nu dat extra luxe gevoel. Een fantastisch hotel met een uitzonderlijke goede keuken In Amsterdam staat het Amstel International hotel. Je voelt je hier als een koning of koningin. Het eten staat op een uitzonderlijk hoog niveau, en dat geldt eigenlijk wel voor alles. De prijzen om te overnachten starten bij 250 euro en eindigen bij 1100 euro. Luxer kan niet! In Grand Hotel Karel V Utrecht kost een luxe kamer tussen de 160 en 220 euro per nacht voor twee personen. En daar zit geen ontbijt bij want dat kost per persoon 20 euro. Het hotel bestaat uit diverse delen. Het eten staat op een eenzaam hoog niveau! Deze heerlijke luxe kun je vinden in de stad Utrecht.

Wat is nu precies een `Welness Center`?

Het betekent niks anders dan `gezondheidscentrum`. De Engelse benaming komt van oorsprong van twee woorden namelijk van wellbeing en van fitness. Het eerste gedeelte van het eerste woord en het tweede gedeelte van het laatste woord zijn aan elkaar gekoppeld. Wellness is een combinatie van passief en actief werken aan je welzijn en gezondheid. Wellness bestaat uit drie onderdelen. Het eerste is recreatief dus ontspanning en rust. Het tweede gedeelte is preventief dus planmatig en doelgericht werken aan je gezondheid. Het derde gedeelte behelst curatief. Dat houdt in dat je hulp krijgt bij gezondheidsproblemen, overgewicht, stress en blessures.

Wellness Centers

Sauna Het Friese Woud is te vinden tussen Appelscha en Noordwolde en ligt in een bosrijke omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft beauty en wellness. Sauna Thermen Bergeijk staat voor je klaar wat betreft echte rust en ontspanning. Ook worden er schoonheidsbehandelingen gegeven. Beautybehandelingen kun je krijgen bij het luxe beautycenter Van Iersel Welness & Beauty. Je wordt hier compleet in de watten gelegd. Na afloop van het programma voel je je een heel ander mens. Je wordt verwacht in Oosterhout in Noord-brabant. Echte verwendagen tref je aan in Farm de Beauty in Markenbinnen. Er zijn diverse programma` s met betrekking tot je lichaam. Je gaat hier jaren jonger de deur uit.

Natuurgebieden

Op de grens van Drenthe en Friesland ligt het bijzonder mooie natuurgebied Fochtelooërveen. Je krijgt tijdens je wandeling het luxe gevoel dat je alleen op de wereld bent. Een moerasgebied met kleine plassen en prachtige verre uitzichten. Je wordt weer helemaal mens. In het midden van Limburg tref je natuurgebied De Meinweg aan. Veel bossen afgewisseld met schitterende natte en droge heide. Verder kun je genieten van wel ruim honderd soorten vogels. Insecten zijn er ook in alle soorten en maten. Wat een indrukwekkend natuurgebied! Dit heerlijke natuurgebied ligt in Drenthe en heet Hoogveenreservaat Bargerveen. Je komt tijdens je wandeling of fietstocht telkens weer in een ander soort landschap terecht. Daardoor is dit natuurgebied de basis geworden van vele zeldzame planten en dieren. Een heerlijk gebied en je verblijf zul je nooit meer vergeten!

Offerte luxe vakantie Nederland? Klik hier